Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #18001664

    törölt tag

    válasz akooos #77630 üzenetére

    Elég érdekes a gondolkodásod, ha szerinted a Huaweiről van szó. Nemrég a V30 is olyan szinten le lett pocsékolva ( az okát nem értettem, jók voltak a képek" hogy még én szégyelltem magam. Dedó ami itt megy...sokan nyomják itt a külsős kameraprogramokat a gyári helyett, ami szerintem legalább annyira nem fér bele a "mutassuk be mit tud gyárilag a telefon kamerája" vonalba mint a képeken a szerkesztés. Nyílván itt sem lesz igazam, de saját magatok bizonyítjátok be, hogy sz@r a Samsung és LG gyári kameraszoftvere.

    Azt meg nektek kellene a legjobban tudni, hogy a képfájl mérete függ a beérkező fény mennyiségétől, a témától, mennyi színt kell rögzíteni és még sok egyébtől. Ugyanaz a tájkép szürkés borongós időben sokkal kevesebb infót fog rögzíteni mint egy nyári, kék eges bárányfelhős színesebb kép.
    Nekem ez a semmilyen autós kép automata módban ekkora lett, volt már ettől nagyobb méretű és sokkal kisebb is. Azt is elfelejtitek, hogy ti HDR+ funkcióval fotóztok, ami lényegesen nagyobb fájlméretet generál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák