Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Quasi_modo #8078 üzenetére

    Nem köpködöm. Negatív tapasztalataim voltak vele. Ennyi. Ha pedig nem tudja a HD-t akkor ne adják el HD-ként. Nekem elég lett volna a 720x480 is, bár az se volt annyira folyamatos mint az LG Arena-nál.
    Minek tesznek bele egy opciót, ami nem működik jól? Ezt magyarázd meg...
    1. Ha nem müxik, vegyék ki az 1280-as felbontást.
    2. Ha meg verik a mellüket hogy jó lesz majd ez, akkor meg mielőbb oldják meg.

    Szerintem nem nagy ördöngősség egy okostelóval fényképezni. Itt nem feltétlen a képek minőségére gondolok...Hanem elég sok kép lett arányaiban csálé ill. torz. Ez csak és kizárólag miután gépre tettem, utána derült ki. Nem hinném hogy az én hibám lenne. :U
    Az már csak egy kis apróság hogy tű éles képet az eddigi fotós mobiljaim közül az Omnia HD-vel volt a legnehezebb lőnöm. A teló egyébként ezt, és a support problémákat leszámítva, jól működött, gondom nem volt vele, bár nem nőtt a szívemhez 1 hónap alatt, mivel multimédiás telóként az említett hibák miatt megbukott.
    Tudom hogy te szereted, és még mindig ezt használod, mint ahogy azt is tudom, hogy xar negatív kritikákat olvasni a szeretett okostelónkról, de ettől még a véleményem nem fog változni. :R Nem szapulom úton-útfélen, csak most pont eszembe jutott az akadozós videót elemezve, ezért említettem.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák