Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Essejó #4650 üzenetére

    Hát úgy, hogy a komolyabb villanyos dolgokat be lehet állítani mondjuk 70 fokra, a karancs meg ha minimumra veszem a lángot, akkor is egy idő után felhevíti az olajat 140 fokra vagy tovább, aminél már elég gyorsan szalonnás lesz a tükörtojás alja.

    Ja vágom a hagyományos módszert. Nálam ez úgy néz ki, hogy veszek egy tálat, teszek bele vizet, felmelegítem a mikroban. Beleütök egy tojást, aztán visszateszem még pár percre. Utána meg kiszedem a tojást. Úgy is szoktam, hogy beleütök négyet egyszerre, aztán a végén leöntöm róla a vizet. A kérdés inkább arra vonatkozott, hogy hogyan oldható meg, hogy ne tapadjon a tálhoz a fehérje, mert elég macerás elmosni. Főleg ha minimalistára veszem, és pohárban csinálom. Megpróbálom majd úgy, hogy előtte bekenem olajjal a tálat, hátha.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák