- Motorola Edge 40 - jó bőr
- KuKirin G4 - a sebesség ára
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ilyen lesz a CMF Phone 1
Hirdetés
-
Computex 2024: a TravelMate sem kerül el az AI-t
ph Az Acer üzleti notebooksorozatába érkező P4 16 és P6 14 sem menekül a CoPilot megjelölés elöl.
-
Több mint 20 percnyi játékmenet videón a Dragon Age: Veilguard
gp A legutóbbi trailer után nem sokkal a készítők egy hosszabb videóban mutatták meg, hogy fest majd a sorozat következő része.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
válasz FerNandor #5659 üzenetére
Esetemben nem kovászról beszélünk. Pizzaliszt + víz az autolízis, ez az idő segíti a sikérháló kialakulását. Otthoni körülmények között annyi különbség nem lesz, mert nem tudjuk 450 fokon sütni, szóval megfelelő arány, kellő hidratáció (liszttől függően), megfelelő fermentáció jó 'otthoni' pizzát eredményezhet. Jobb mint a nagyja rendelős, mert az nem is pizza, de azért mégsem az igazi a körülmények miattt. Én is most horgászok, és be vok bas.va megennék egy fortet, de az melegszendvics., párom ezeket a 'pizzákat' mert csúfolás annak hívni, meg sem eszi.
CSAKAKISPEST!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen