- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- A vártnál kevesebb iPad Pro fogyhat
- Két új verzióban érhető el két Huawei okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
Hirdetés
-
A vártnál kevesebb iPad Pro fogyhat
ma A tandem OLED panel előremutató, ám drága, az olcsóbb iPadek lehetnek népszerűek.
-
Multiversus - Joker is játszható karakter lesz
gp A tervek szerint a hónap végén indul a free-to-play játék végső kiadása.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Neduddki!
A legfimonabb mraookoi étel:
(csak aneréve nem elmészkem, az enyédről katpa anevét))
csirke
fűreszek: sáfrány, kömény, bors, konirader, sózott citrom, ojalbogyó, fahéj, só összeőrölni, egész fahéj később kihevető,
A csirkét pálocjuk a fűreszes olibávan, kbzen sok hamgyát vágunk, jo sok, meg mi még almát.
Ezeket belyehezzük az enyédbe, és megsüssük pálorjuk. 180 fokon.Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
Az ideges ember receptje:
****
végy egy jénai tálat és vágd le a földre!
Ha nem puhul, vágd a betonfalhoz!
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
sok féle pác van, itt van mindjárt a száraz pác
leggyakoribb ma a legdivatosabb olivában pácolás,fűszerekkel, de só nélkül !!
régebben sokat pácoltak salétromos páclében is ...
De a tatár pácolásához speciális fűszerek nem kellenek...
vagy csak sóban, kb egy hétig (ez nekem nem jött be), utána ki kell áztatni a sóból.
és akkor még nem is beszéltem a tejes pácokról, meg a savanyú pácokról
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
Kovászleves (pékek előnyben):
hagyma , fokhagyma, gomba, sertés hús, füstölt csülök, szalonna, krumpli, majoranna (és szerintem tárkony is), kovász (rozs), só, bors.
A füstölt csülköt kuktában majdnem készrte főzöd, kicsintozod, felkockázod.
Hagyma egyik felét üvegesre pirítod a szalonnákból kiolvasztott zsírban. A szalonnákat félreteszed. Ezután beleforgatod a a kockára vágott húst, (pörkölöd) ezután vizzel, hogy ellepje felöntöd. Ekkor fűszerezted először.
Amikor a hús majdnem megpuhul, hozzáadod a füstölt húst, a krumplit, a gombát, fokhagymát, összefőzöd. Mindig éppen lepje el a víz.
A végén a kovásszal savanyítod.
A maradék szalonnát és hagymát felkockázod, és barnára pirítod (nem megégeted) és a leveshez adod.
Sózni ahogy te szereted.
(A rozsliszt ugyanúgy megsavanyodik mint az uborka, fokhagymával szoktuk csinálni, ebből a kovászból jut a saját sütésű kenyérbe is...)Fej! Tor! Potroh!
-
rdi
veterán
válasz csirkemano #361 üzenetére
Ez nagyon finom étel, csak én egy világos besamellel csinálom, abab megy a tojás és a reszelt sajt. Ja és középre szoktam füstöltsajt szeleteket tenni. pusz fűszer a szerecsendio (óvatosan!) belereszelve a besamelve meg mustár és a fehér bors szintén
Fej! Tor! Potroh!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt AIO-k Thermalright recept szerint
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Még több AI-generálta reklám jön a Facebookra és az Instagramra
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen