Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oxydavid

    csendes tag

    Akit érdekel leírom a tapasztalataimat az Asus GL553VE és GL753VE típusokról.

    Elsőként egy GL553-as került a kezeim közé. Rendesen össze van rakva masszív gép érzetét kelti. A fedlap fém, de érzékeny a nyomásra nem ajánlatos rátenni semmit mert benyomja, de visszaugrik persze a lemez.

    Ami furcsa volt nekem az a bekapcsoló gomb hiánya külön. A billentyűzet végén van bele olvad a gombok közé. A billentyűzet gombjai nekem kicsit kilógnak, nem olyan jó érzés nyomkodni őket mert fél az ember, hogy elrontja, persze ez csak érzet.

    A kijelző nagyon szép tűéles és jók a színek (IPS panel).

    Szervizzel egyeztettem mit lehet és mit nem vele garivesztés nélkül és nagyon jó ez a modell mert szétszedhető ami nem jár garancia vesztéssel. Ssd és ram beépítés sem sőt a pasztázás sem, csak ne legyen a gép gányolva és fizikailag megsértve, leégetve... A magyar szervizpartner nagyon jó kedvesek és segítőkészek ami nem utolsó szempont! :R

    Én magam pasztáztam újra amikor hozzám került mert nagyon melegnek tűnt 82-87 fok terhelve a CPU (7700hq+1050ti). Én nem Mx-4-et raktam rá, amit a szerviz szokott újrapasztázás során hanem Cooler Master E1-et (sűrű paszta, vékonyan elkenve műanyag lappal). Így utána terhelve (max grafikán) hűtőpad nélkül 2 óra WOW után is csak 63-67 fok proci, 57-60 fok vga volt MSi afterburnerrel játékba kirakva. Kicsit bizonytalan voltam az egy körös hűtés miatt de azt kell mondjam jól el van találva és jól pasztázva simán elbírja a rendszert.

    HDD önmagában borzasztó ha nincs ssd a gépben, ssd-re telepített géppel egy másik dimenzióba léptem át.

    Igazából annyira meg voltam elégedve a géppel, hogy ugyan erre váltottam csak 17" verzióra GL753ve, teljesen ugyan az csak nagyobb. Nekem a 15,4" kifolyt a szeme olyan kicsi a kijelző.

    A pasztázást ennél is meg kellett csinálnom és szintén ugyan olyan jó csökkenést értem el!

    Ajánlom ezt a típust és amikor én fogtam ki az ára is lent volt, most talán jól megdrágult...

    A szervizzel beszélgetve ők is azt mondták nem szokott probléma lenni ezzel a típussal.

    Üdv Dávid

Új hozzászólás Aktív témák