Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz kenccsi #29747 üzenetére

    Hangszóró nem csúcs minőségű, de egy Asus GL702VS-hez képest szerintem jobb (nem annyira doboz hangú)

    Jónak jó gép, de arra készülj fel hogy a hűtés nem csúcs, így forró lesz komoly játék alatt. Trottyolni nem fog hőmérséklet miatt, de Battlefield 1 alatt bele tud nyaldosni 90C-be (ez a csúcs, az átlag 85C).

    Ha teszel a vásárlás után egy kitérőt KillHates felé, akkor ezen tud picit javitani.

    Illetve szereztem moddolt biost, amit KillHates is picit bug mentesített, ha a géped szerelése közben szépen kacsintasz rá akkor talán felteszi neked :D
    Gyári BIOS elég buta (mint minden hasonló árú gép esetében), de ez a moddolt már annyi beállítási lehetőséget biztosít hogy csak pislogni fogsz :D CPU, memória, chipset, stb kb minden állítható amit csak akarsz. Pl már csak azért is jó hogy nem kell külön szoftverrel win alatt kinlodni ha alulfeszelni akarsz (XTU, throttlestop, stb)

    Ha a zaj nem zavar és még tovább akarod csökkenteni a hőmérsékletet, akkor ezzel a szoftverrel fel tudod maxra tekerni a ventit: [link]

    Szóval ha olyan gépet akarsz ami dobozból kivéve mar tökéletes (sok szerencsét ilyet találni :D ) , akkor gondold át, viszont ha nem zavar hogy van pici utómunka vele (ujrapasztazas, illetve opcionálisan esetben "okositas"), akkor viszont jó választás :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák