Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Angel2014 #54179 üzenetére

    Én a Dell Alienware-ről lebeszélnélek, de talán a Razerről is. Én az a fajta ember vagyok, aki néha felemeli az egeret. Na most látod, hogy az Alienware-nak az alján "két szárnya", no amiatt Te nem fogod tudni megemelni, nincsen mibe belekapaszkodjon a kezed. Razernél is hasonló.
    Ami további idegesítő, hogy NEM LEHET a balra és jobbra dőlő mouse wheelt programozni, hogy mi legyen. Nekem a balra dőlés a DELETE, jobbra dőlés az ENTER. Programozás miatt baromira hasznos! HA EZ NINCS, AKKOR AZ EGÉR KUKA! Aki egyszer ezt megtapasztalta, megszokta, az már soha az életben nem akar olyan egeret, aminek a középső görgőjét nem lehet balra/jobbra kattintani!!

    Amúgy ilyet vettem: Alienware Advanced Gaming Mouse (AW558) - el is ajándékoztam

    Eddig nálam ez az etalon, és több ilyen egeret is vettem, még van egy bontatlan, mert már nem gyártják. Túl olcsó, zéró marketing, kb. ezért kellett váltaniuk basszameg.

    NATEC GENESIS GX78

    Most abba nem megyek bele, hogy a NATEC 100% lengyel márka, tehát a hazait veszem inkább (magyar márkát is vennék, ha lenne, de nincsen semmi a legjobb tudomásom szerint), de az tény, hogy ez a GX78-as modell az összes Razer / Alienware / Mad Catz / Corsair / Microsoft / SteelSeries-t lealázta!!!!
    Logitech G503 lehetne az egyedüli méltó versenyzője, de most kb. 10.000Ft vs 30.000Ft
    https://www.logitechg.com/en-gb/products/gaming-mice/g502-hero-gaming-mouse.html

    Még egy fontos tulajdonsága van a GX78-nak: van beépített RAM-ja. Most azt gondolhatnánk, hogy ezt ki a f@szt érdekelhez ez. Ha átmész egy másik számítógéphez:
    - nem kell külön drivert feltelepíteni
    - nem kell külön bekalibrálni ismét, beprogramozni az összes makrógombot, mit mikor, miket csináljon.
    Ergó, az egér belsejében marad az összes infó, s nem kell hozzá beépített elem sem (avagy én sohase bontottam szét)

    Ha egyszer tudok szerezni nagy mennyiségben ilyen GX78-at, felvásárolom az összeset, és Magyarországon is árulni fogom, hadd tudja meg a jónép milyen a jó lengyel gémer egér! :D

    MAI NAPI KÉRDÉSÜNK:
    KINEK MI A KEDVENC GAMER EGERE? Mit használ, mire jó, mire büszke, hogy neki ilyenje van? Kíváncsi vagyok! :R
    Cat on Computer - GIF on Imgur

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák