Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sztrogoff19

    tag

    Tiszteletem,

    A segítségeteket szeretném kérni !

    Megpróbáltam összeállítani egy némiképpen futureproof-nak mondható PC-t (kompletten, házzal, alaplappal, procival, procihűtővel, stb.), de még 1650-es gpu-val is közel 600k az ára (1080p-s LG monitor, illetve egy szolid bill. + egér kombó van benne még).

    Egy olyan videókártya, ami nem 2-3 éves modell és még legalább 2-3 évig elviszi a tripla A játékokat, az kerül kb. 600 ezerbe (és még többe), annak alapján, amit én eddig kutatómunkám során tapasztaltam.

    Szóval, itt jöttek képbe a lapostopok :D

    Egy konkrét modellel kapcsolatban szeretném a véleményeteket kérni, ez pedig az Asus TUF Gaming A17 FA706 (FA706QR-HX004).

    Ryzen 5800H procival és 3070-es GPU-val szerelt modell és fontos, hogy nem 15,6 colos, az már kicsi képátmérő nekem.

    A fenti lapitopi :DDD most 700k környékén kapható, bár mondjuk én még egy 1TB SSD-t szeretnék belepaszíroztatni :U

    Szerintetek ez egy megérős masina, amin például az AC Valhalla rendszerkövetelményekben éhesebb utódait elfuttatja még 2-3 évig ? Nyilván az sem baj, ha tovább ...

    Rommá néztem nemrég a Youtube-ot és böngésztem ide vonatkozó leírásokat és ez a gépállat most jól teljesít 1080p HIGH beállítások, sőt némely esetben ULTRA beállítások mellett is, de a kérdés ugye a jövőállóság.

    Ennyi pénzért megéri ? Nem lopom a pénzt, nem vagyok NER lovag, tehát egy ilyen kiadást, azért már erősen megfontolok, de kifizetek ennyi pénzt, ha úgy látom, valóban megéri hosszabb távon.

    Szerintem a jelenlegi PC piacot alapul véve, most megéri egy ilyen laptop, de kíváncsi vagyok a véleményetekre is.

    Köszönettel:

    sztrogoff

    Morituri Te Salutant

Új hozzászólás Aktív témák