Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz RM007 #73243 üzenetére

    Bárcsak ismét lenne 130 Watt TGP RTX 3060 VGA-val felszerelt laptop, ami már hellyel-közzel a S.T.A.L.K.E.R. 2-höz is meg fog felelni. Olyan mindent elsöprő, "egyszer volt Budán kutyavásár" értékesítés megismétlődhetne, mint júniusban a hazai Alzában kapható 350 000 Ft-os Lenovo Legion 5.

    Vélhetően a Lenovo árulta idén a legjobban felszerelt laptopot, legalábbis a fenti videokártyára értve, ha nem tévedek. A többi gyártó ugyanilyen típusnevű kártyái valamivel gyengébbek. Még az Usanotebooknál értékesített bemutató laptopot is elvitték. Érthetetlen, hogy nem rendelt belőle többet a forgalmazó, kérdőjelesen talán valamiféle behozatali kvóta volt erre (?), viszont úgy tűnik, hogy a határainkon túl most is van minden.

    Amíg ismét lesz valamilyen érdemi laptop, addig lebutított grafikával még megy az Intel HD Graphics 4000 támogatásával például a "Call of Pripyat" és a többi régi S.T.A.L.K.E.R., csak a kis Intel iGPU bírja ki még sokáig. Persze alighanem már a legolcsóbb 11. generációs Intel Core i3-1115G4 prociban lévő Intel UHD Graphics Xe G4 48EUs is valamivel többet nyújtana az avítt Intel Graphics HD 4000 teljesítményénél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák