Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EAndrew

    aktív tag

    Üdv!

    Tegnap vettem egy ZOTAC 9800GT ECO-t. Nem rossz kis kártya, kicsit keveslem a teljesítményét a szintén ZOTAC 9600GT után, de egy eco-tol nem rossz.

    Találkozott már valaki olyannal, hogy a kártya a ventit folyamatosan felpörgeti majd vissza?? Konkretizálom a kérdésem: azt hittem a hőmérséklete miatt van, mert a közvetlen alatta lévő slotban volt egy tv-tuner kártya ami eltakarta a ventit. Kiszedtem a tv-tunert, de nem az volt a hiba. Ez után jött egy véletlen felismerés. Elindítok egy progit (pl: everest, acrobat reader) és lelassul a venti, majd 10-15mp után újra felgyorsul :Y . Az everest a legérdekesebb, mert elindítása után nem lassul a venti, csak akkor amikor az érzékelőt vagy a megjelenítő tulajdonságait elindítom, de 10-15mp után itt is felgyorsul.
    Na most mit kellene tennem?? Win 7 van fent és a 9600gt után az nvidia drivert uninstall módszerrel leszedtem majd feltettem egy ati drivert (átmeneti kártya miatt), majd a 9800GT-hez vissza tettem ugyanazt az nvidia drivert ami a 9600gt-vel volt fent.

    Szerintetek mi lehet a gond? Tegyem újra a rendszert mert szoftveres a gond, vagy lehet hogy a kártya a ludas? :F

    "Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)

Új hozzászólás Aktív témák