Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz Iván7 #14675 üzenetére

    Szia!

    1: Aki írta, hogy ne nyiss új topicot, azért írta, mert ha mindenki új topicot nyitna, nem 4, hanem 6 órát kéne fórumozni.
    2: Nagyobb az esély, hogy az adott kártya fórumában kapsz választ a kérdésedre, mint a saját topicodban, a kis topicokat kisebb eséllyel olvassák.
    3: Ha problémád van, érdemes egyből leírni, mi a probléma, részletesen, ugyanúgy, ahogy a topicindító hozzászólásodban tetted, nem csak annyit, hogy kinek van 9800 GTX-e.
    4: Ezzel együtt előfordulhat, hogy az emberek nagy része nem tud segíteni, mert ennyire nem ért a dologhoz, nyilván ők nem fogják beírni, hogy bocs, nem tudok segíteni, bocs, nem értek hozzá, stb. Várj türelmesen, amíg valaki válaszol, ha valaki tud segíteni, szinte biztos, hogy nem tartja magában a téged érintő információt.

    Remélem segítettem.
    Nagyon sok embernek ezeket nem írják le, maguktól kell rájönniük a fenti elvekre. Pl nekem sem mondta el senki. Emiatt kérlek, ne sértődj meg, csak segíteni akartam beilleszkedni, ha már a kártyát érintő kérdésedhez nem tudok érdemben hozzászólni.

    Mindenesetre annyit azért kérdeznék, hogy sosem volt rajta a kondi, vagy régebben igen?
    Egy terheléstesztet nyomj neki, ha hal be rajta, valszeg nem lesz semmi baja a továbbiakban sem.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák