Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    Sziasztok!

    Úgy döntöttem, hogy GTS250-et fogok venni.

    3 Jelöltem van.
    Ár szerint sorrendben:
    Palit
    Gigabyte
    Gainward 1 vagy Gainward 2 (nem tudom, melyik szerepel a bolt árlistájában.)

    Az árak:
    PALIT GEF. 250GTS 512MB DDR3 PCE TV: 26400
    GIGABYTE PCIE 250GTS 512MB: 27900
    GAINWARD GEF. GTS250 512MB DDR3 PCE TV: 30400

    További tudnivalók:
    Proci az adatlapomnál, monitor felbontása 1440x900 - ezért gondolom, hogy 1G-set felesleges venni, és 5-6000 forinttal drágább is, ami azért valljuk be, kb 20%-os differencia, szerintem annyival nem lesz gyorsabb.

    Ti melyiket vennétek? Nekem vannak olyan berögződéseim régről (6600GT) hogy a Palit olcsó f0s, gagyi hűtéssel, de kép alapján a linkben szereplő már nem tűnik annak. Messze az a legolcsóbb.
    A Gigabyte csak egy kicsivel drágább, de még az is tetszik, meg az azért már "márka", a Gainwardról meg tudom, hogy jó, viszont kicsit drágállom, és nemtom hogy a sima (frankó órajelekkel) vagy a Deep Green (kicsit lanyha órajelekkel) szerepel a bolt árlistájában.

    Tegyük hozzá, hogy nagyon szűken 30 ezrem van a dologra, minnél olcsóbban jövök ki, annál jobb, ezért hajlok a Palit felé, úgy, hogy nincs tapasztalatom egyik kártyával sem. Kérem, aki konkrétan tud érvelni valamelyik mellett, segítsen. Olyan, aki csak azért ír, mert a haverja szobatársától rosszat hallott valamelyik márkáról úgy általánosságban, olyan ne írjon.

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák