Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • luciferc

    őstag

    válasz [w] #24739 üzenetére

    Köszönöm. :R

    tudnak folyamatosan vagy mozgás esetén memóriakártyára, NVR-re, FTP-re, kiskutyafülére

    Na, ez nem volt meg, hogy tudnak kiskutyafülére is. Ami gyártói oldalakat nézegettem ott mindig csak local (SD-kártya) és NVR rögzítés szerepelt, az nem (vagy nem vettem észre), hogy ha van a hálón egy megfelelően elérhető tárhely akkor oda is tud rögzíteni.

    nem tudnak gördülni és a FW korlátok miatt nem nyerhető ki belőlük "jelzés" (vagyis ami van azt maguk használják)
    Ez a gördülés érdekes, mert ugye az autó fedélzeti kamerák meg kiválóan tudják ezt. Mindegy, abból főzünk, ami van. Azt olvastam, hogy tudnak jelezni emailben meg esetleg máshogy is, és akkor az már felhasználható. Kérdés: Ha van NVR, akkor az okosabb jelzések terén?

    én speciel nem értem a lekapják a kamerát részt sem, mivel ha távolra rögzített (akár folyamatosan, akár eseményt) az már rögzítve van, hacsak nem a rögzítőt viszik a kamerával együtt
    Nem voltam egyértelmű. A helyi SD-kártyás rögzítésre gondoltam, hogy ha csak az van, akkor vihetik a kamerával együtt a felvételt, még bele is mosolyoghat. Csak szerencsére nem tudják, hogy van-e távoli rögzítés, szóval ez kis kockázat szerintem.

    ha feleseleges az NVR, akkor tudsz egy alkalmas routerrel helyi HDD-re is rögzíteni, esetleg ha van egy NAS-od azt is be lehet fogni
    Igen, ahogy írtam, ez nem volt meg, hogy ez így működik. Nem akarom túlbonyolítani, de fölösleges plusz kütyüket sem akarok.

Új hozzászólás Aktív témák