Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Sziasztok,

    Adott a kovetkezo rendszer, Fisher MT-6225-os lemezjatszo, ez csatlakozik egy NAD PP2e phonohoz, a fold vezetek ehhez van bekotve, ez megy tovabb egy Marantz HD-DAC1-es fejhallgato erositonek az AUX bemenetere s arra egy Hifiman HE-400i fejes van radugva.
    Amikor lemezt hallgatok, egy ido utan a fejes kabelenek a csatlakozoi, mind az erositonel levo, mind pedig a fejesbe bemeno elkezd razni ha hozzaerek.
    Nem ugy mint amikor ruhatol feltoltodik az ember s hozzaer valakihez s csip egyet, hanem gyenge, folyamatos impulzuskent erezni s minel tobb ido tellik el annal erosebben erezheto.
    Altalaban csak a csatlakozoknal, de volt mar hogy az erosito, a lemezjatszo, de meg a TV fem talpa is razott vagyis kb minden ami egy aramkorben van.
    Ha nem megy a lemezjatszo, akkor ez nem erezheto.

    Gondolom ez a lemezjatszasbol adodo statikus feltoltodes miatt van, de normalis jelensegnek szamit annak ellenere, hogy elvileg normalisan foldelve van?
    Plusz a statikus feltoltodes olyan formaban nem eszreveheto, hogy pattogna/sercegne a hang, legtobb lemez teljesen jol szol, minimalis hatterzajokkal.
    Azt tudom, hogy lemezmosassal eltuntetheto ideiglenesen a feltoltodes, de nem problema, hogy ez ilyen formaban jelentkezik?
    Ha igen, akkor mit lehet meg tenni vele?
    Lemez hallgatas utan hogyan lehetne biztonsagosan levezetni, anelkul, hogy mindent ki kellene kapcsolni X idore?

Új hozzászólás Aktív témák