Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • worxland

    addikt

    válasz Rick4 #5341 üzenetére

    Vadász, vadász...
    Többiek ugorhatnak, némi logisztika és/vagy szemantika ismereti pót-óra következik.

    1. matematikai logikai, alapismeretek, 2. óra: "csak egy kis képzelőerő kellett volna, hogy ettől függetlenül léteznek régebben vásárolt termékek, amik ugyanúgy mennek ma is, mint tegnap is." != "Most komolyan, ébredj már fel, tényleg azt hiszed, hogy létezik még olyan alaplap, ami nem megy el állandóan bekapcsolva 10 évet? ", avagy a létezik (van olyan) és a mindegyik különbsége
    2. 10 éves Codegen vs 3 éves Microserver-táp: igen, és melyikben van több üzemóra?
    3. A fenti még akkor sem lenne végső bizonyíték a kommersz vs brand vitában, ha a kodegány lett volna jobban használva (egy-egy esetből nem általánosítunk - nekem is volt Codegen tápom, 2 is, mindkettő megköszönte a közreműködést és felmondott)
    4. "Viszont az a lap, mait kb 7-8 éve vettem, az is megy a mai napig. a probléma csak az a marhaság volt, miszerint a mikroszerver bármivel is többet bír." - bocsánat, biztos én nem figyeltem, de milyen lapról is van szó, mert az számomra nem derült ki. Majd ha néven nevezzük a gyereket, akkor jöhet az, hogy mivel is hasonlítod össze a HP-t. Nehogy kiderüljön, hogy a lapod többe került, mint az egész Microserver, amit vettem (24 ezer jómagyar rénus sztotyinkánál van a léc). - esetleg a felhasználói adataidnál feltüntetett Asrock Q1900B-ITX-ről van szó, ami 19-23 ezer között kapható jelenleg?
    5. Véleményem olyan, amilyen. Szubjektív, a magam csökött rögvalóságából fakad. A tények kizárólagos birtoklásának joga viszont kétlem, hogy Nálad lenne. Amennyiben mégis, akkor add ki könyvben, lehetne a neve mondjuk "42".

    [ Szerkesztve ]

    ''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

Új hozzászólás Aktív témák