Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v.tom

    őstag

    Sziasztok, most akarok nekiállni kicsit felújítani az eddig különösebb gond nélkül elpöfögő N40L-emet. Szeretnék egy SSD-t tenni bele rendszernek, hogy ne kelljen indokolatlanul felpörgetnie a lemezeket állandóan, viszont nem igazán találtam olyan beépítőkeretet, amit olcsón el tudok hozni a szomszéd boltból. Korábban már javasoltatok egy ilyet másoknak, ami olcsó is, de nem szívesen várok hónapokat, hogy megjöjjön Kínából. Tud esetleg valaki valami könnyen beszerezhető, költséghatékony alternatívát (nem szeretném rögzítés nélkül lógatni benne az SSD-t).

    További kérdésem, hogy bár a 120-as venti cseréjét könnyen megoldom, de a kicsi, 40mm-es tápventi cseréjétől eddig féltem. Valakinek vannak esetleg tanácsai ezzel kapcsolatban? Milyen típus az ajánlott (aminek nincs sugárhajtómű hangja), mire figyeljek, ha megbontom a tápot, kell-e forrasztanom, vagy csatlakozós a venti, stb?

    Az utolsó: eddig Win7-et használtam rajta, tökéletesen el is látja a feladatát (DLNA szerver, biztonsági mentések tárolása hálózati megosztott tárhelyként, stb), de nem tudom, hogy érdemes-e más oprendszert választanom. Azt olvastam a leírásaitokból, hogy a Win10hez BIOS frissítés kell.

    Köszi!
    v.tom

Új hozzászólás Aktív témák