Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isee

    senior tag

    válasz Pannonos #2405 üzenetére

    hello, én vettem még régebben antennát ehhez az e220-hoz abból az okból, hogy helyileg csak külső hsdpa lefedettség van ahol lakok, viszont kb 25-méterrel arrébb már van belső hsdpa.... mindig ledobott a hálózatról és azt gondoltam hogy az antenna megoldja a problémát, de az mdma szerint a jelerősség csak 5-6 dbm-et javít rajta, akárhogyan helyezem el az antennát.
    azt az antennát vettem, amelyiket belinkelted, azok közül is a legutolsót, ami a legalján van. igaz a coax végén a csati nem pontosan ráilleszkedett, ezért egy kicsit meg kellett műteni, de szépen megy. igaz mostanában nincsen használva, mert nem érzem, hogy a sebesség vagy a stabilitás valamivel jobb lenne, pláne ezzel a korlátozással. :F
    de amikor nem volt még lekorlátozva, akkor is a modem fel volt ragasztva cellllux-szal a falra, és így is 450-nel téptem ftp-ről, és mdma szerint a jelerősség -78dbm volt antenna nélkül.
    szóval ha nem nagyon akad a netet, nem dobál le folymatosan, akkor nincsen értelme megvenni ezt az antennát.
    de ha neked mindenféleképpen kellene az antenna, akkor el tudom neked adni minimális összegért, mert én nem használom már. annyi baja van az antennának, hogy ugye a végéről le lett vágva az az aljzat, de ha érdekel akkor a többit priviben megbeszélhetjük.

    üdv: Isee :R

    :DD kellemes ünnepeket mindenkinek! :DD

    [ Szerkesztve ]

    "...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Új hozzászólás Aktív témák