Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz klkl #11401 üzenetére

    Amit adtál linket, azon ezt találtam.

    "which versions of tomtom can I use for this unit? Can you give moe info about versions of softweare to use?

    OnlineSupport Replay: (2011-09-23 02:15:48)
    Thanks for your enquiry,we are honest, for the Tomtom we also do not know so exactly,but for IGO or Sygic or Garmin all ok, so please contact your Tomtom for the device request information,such as : required RAM and so on"

    Na most ebből nekem az jött le, hogy gyárilag nincs navi program a gépen, de olyant teszel rá, amilyent csak akarsz, vagy tudsz, ehhez egy SD slot áll rendelkezésedre (Supported Maps: TOMTOM,I-GO, Polnav, Smart2go … ).

    Viszont gőzük sincs róla, hogy melyik navi program milyen feltételekkel működik, ehhez fordulj a navi program gyártójához (please contact your Tomtom for the device request information). Viszont mint tudjuk PNA szerű gépekhez (Operation System: Microsoft Windows CE.NET 6.0) utólag legálisan egy kivételével nem árulnak iGO terméket.

    És akkor a kör bezárult. Nem azt mondom hogy nem találsz hozzá navi programot, a Sygic talán még legálisan is működik majd rajta (vásárlás előtt mindenképpen próbáld ki a kereskedőnél, ha nem engedi menj másikhoz), de úgy tűnik iGO-t csak illegálisan tudsz rajta használni. Ehhez viszont mint írták itt nem találsz támogatást, mert tilos.

    DM43
    Te is tudod, hogy minden netről letöltött primo sys.txt így kezdődik: type="pearl_gtx60" :)
    Szóval a gépére nézve abban semmit sem fog találni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák