Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vyndree

    őstag

    válasz juhlaci #18554 üzenetére

    Nálam más volt a helyzet, igaz nem sok helyen teszteltem, mert hamar lecseréltem. Ha ven hedved vesd össze a valós képpel műholdról, látni fogod a HERE 98%-ban jó, míg az NNG szó szerint használhatatlan. Átvisz a városon, de ha valamit keresel már nem találsz oda.
    Itt egy városrész. Mikor ott jártam és azon gondolkoztam, lehet nem is jó városban vagyok?
    [link]
    A jobb oldali kicsi a HERE (2015_Q2), a jobb oldalon pedig az NNG (2015_06_150715). A képen csak néhány hibát jelöltem, ha tüzetesen megnézném úgy össze lenne firkálva hogy nem látszódna a térkép. Ez igaz Ózdra és Keszthelyre is, más városban nem néztem, szóval kettőből kettő.
    A parkolók nincsenek rajta, a körforgalom ami rajta van az nem létezik, a 15 éve már ott álló benzinkút nem létezik, még a beállója sincs rajta, az utca ahova be akar vinni az már három éve sétáló utca, ami két éve egyirányú oda is be akar vinni szembe természetesen, ami nem egyirányú oda persze nem visz be mert azt hiszi nem lehet behajtani és még sorolhatnám.
    Igazi 2003-2005-ös Destinator feeling volt (most azonnal bocsánat is kérek MapMonkey-től a rossz hasonlatért :) )

    * Lehet hogy a most épült út már rajta van, odatalálsz Szegedre Ásotthalomról (ami szerintem navi nélkül is menne) de ha városon belül utcát keresel, vagy parkolni szeretnél, akkor a kis utcák ismeretének hiányába miatt teljesen használhatatlan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák