Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szeljanos

    tag

    Sziasztok!
    Segítséget/ötletet szeretnék kérni.
    Adott egy Bosion márkájú 2 dines autós multimédiás fejegység, melyen Android 6.0.1 futkos.
    A vásárláskor alapjáraton kaptam vele egy iGO_Israel_9.6.29.625822 verziójú programot, telepítve.
    A gondom a következő:
    - Van, hogy a fejegység indulása/betöltése után azonnal talál műholdat és mire a címet beírom, már tervezni is tudja az útvonalat.(Ez a ritkábbik eset)
    - A másik verzió, amikor elindul a program, de a térkép tetején a "GPS jel keresése" felirat van, mellette balról pedig ugye kör-körösen próbál műholdat találni. Olykor sikerült is addig, hogy a 3 pötty sárgára vált, de a látható műholdaknál még mindig piros mind, a jelszint az 1/4 környékén áll mindnél, így nincs pozícióba állva.
    Próbáltam már az Androidban ki/be kapcsolni a helyzetmeghatározót, vagy a Glonass-ről GPS-re váltogatni (alapjáraton a GPS van beállítva), hátha csak valamelyik beállítás olykor befagy (Droid már csak ilyen), de semmi.

    Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond ilyenkor? GPS vevője a fejegységnek már nem is az "A" oszlopban van, hanem szabad ég alá tettem a szélvédőhöz, de semmi változás.
    Anno volt Wayteq navim is,ott a BAUD értéket kellett beállítani neki és ment, de ennek a sys.txt fájljában nincs is ilyen sor.
    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12

Új hozzászólás Aktív témák