Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Nekem egy valami nem fér a fejembe - amihez a PH!-nak nincs (közvetlenül) köze. Mégpedig az, hogy régebben, mikor megjelent az iGO, először a 2006-os verziót használtuk, később jött az 2006 SE, my way, 8 stb.. ezeket mind meg lehetett venni SD kártyán, betenni a PDA/PNA-ba és használni. Akkor mostanság azt mi a frászért nem lehet?
    Ezzel szemben a warez az tiltva van mint állat mindenhol (itt a PH-n ez alapszabály bármelyik topikról van szó, tehát itt főleg nem erre a fórumra gondolok), pl. felkerül egy tört verziójú program vmi megosztóra, kikerül al ink és rövid időn belül törölve van. Tehát van, aki figyeli ezeket. Ez tök jó, de ha erre van kapacitás, lehetne akár a mezei GPS-ekre is SD-n árulni szoftvert. Régen működött, most nem?
    És azt nem fogadom el válasznak, hogy jaaaj de milyen sokféle típus van. Régen is volt, meg lehetett oldani. Legfeljebb kiadnának egy listát, hogy ezzel a 100 db készülékkel kompatibilis. Megnézni mit árulnak most, ismertebb 10-20 típusra bekonfigurálni. Szerintem ez lenne a helyes hozzáállás és innentől teljesen jogos lenne a warez iylen módú (és itt megint nem a fórumra gondolok) tiltása.
    Bocsánat a hosszú offért.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

Új hozzászólás Aktív témák