Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #73495296

    törölt tag

    válasz Donki Hóte #21514 üzenetére

    Én egy bedöglött készülék után a ritka frissítés miatt váltottam végül iGO-ról Sygic-re, de továbbra is látom, hogy vannak előnyei az iGO-nak a Sygic-el és a Google Maps-el szemben. Pl. sokkal jobb a találati aranya abban, hogy mikor egy hosszabb út során mondja, hogy mondjuk balra tarts, a Sygic jellemzően egy rakás fals pozitívat mond, ahol jól látszik, hogy új sáv nyílik jobbra, triviális az egyenes. A Google Maps meg sokszor nem figyelmeztet, mikor nem triviális. Az iGO meg ebben tényleg jó. A sávokat eddigi tapasztalataim szerint az iGO mutatja legjobban, de még a táblázás is sokkal jobban hasonlít a valóshoz.

    Hosszabb-közepes utakon pedig nem biztos, hogy kacskaringózni akarok, mert lehet, hogy 1 percet nyerek, a forgalmi adatokkal meg nem csak a Waze tud mit kezdeni.

    Egyébként szerintem pár év, és a Google Maps egyeduralkodóvá fog válni, elég ha lesz kisebb méretű, egyszerűbben letölthető offline térkép, normálisabb sáv mutatás, és nem nagyon lesz mi nyomába érjen, hiszen neki lesznek a legjobb adatai.

Új hozzászólás Aktív témák