Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz malvin1 #4902 üzenetére

    Természetesen semmi sandaságot nem feltételezek rólad. Igazad van, nem egészen arra reagáltam amiről írtál, mert eddig nem is értettem mi a gondod. Most úgy tűnik megértettem. :)

    És azt kell mondanom mindkettőnknek igaza van. :C

    Én ugyanis a program általános felépítéséről beszéltem, és hidd el az úgy van ahogy leírtam (ez a hozzászólás is ezt bizonyítja: #4906) DirectorX). Tehát ha nem piszkálnak bele a rendszerbe, csak saját NORMÁLIS branding.zip-et és skint készítenek, akkor a priorítás az általam leírtak szerinti.

    Most jön a DE. De Plajos nem egyszerűen készített egy branding-et, hanem OLYAN branding-et készített - és nem véletlenül, hanem szándékosan - ami ugyan ritka, de megoldható. Ugyanis felborítja a normális prioritást, és a branding-jével felülbírálja a skineket. Ezt szándékosan teszi (nem akarom megbántani, de nekem úgy tűnik mitha ezt nem ő találta volna ki), és mindezt azért, mert egybeépítette a skint és a branding-et. Pontosan azért, hogy a program indításakor ne kelljen vacakolni a skin kiválasztásával, hanem egyből - és csak - az a skin induljon el, amit a brandingba épített. Te erről mutattál be példát.

    Megjegyzem nekem meg pont ezért nem tetszik, mert elveszi tőlem a választás lehetőségét. Csak halkan jegyzem meg, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akiknek már az iGO2006 is bonyolult volt, és ezt követte az iGO8, ami még rátett egy lapáttal. A sok reklamáció hatására alkották meg a fejlesztők az Amigot, ami egy végtelenségig lebutított iGO8. Nem is használtam soha. Egyszer kipróbáltam, majd 5 perc múlva letöröltem. :D

    Ha úgy veszem végül is a priorítás most is megvan azzal a furcsasággal, hogy a skin belekerült a branding-ba. Feltételezem akik nem sokat foglalkoztak ezekkel a dolgokkal, azok számára ez a magyarázat még nem biztos hogy elég, de ennél egyszerűbben nem tudom elmondani. Ha ezzel kapcsolatban lesz még kérdés, akkor majd megpróbálok rá válaszolni, de mégjobb lenne, ha Plajos ismertetné a megoldása lényegét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák