Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L1ZRRR

    senior tag

    Na urak...

    Hol is kezdjem.... nos... pár héttel ezelőtt megvettem peetmaster processzorját azóta egy P55 UD3L alaplapban szaladgált tuning nélkül, ám egy szép vasárnap reggel behalt az egész gép.. egyszerűen nem tudtam ki találni mi lehet a baja... netezés közben lekapcsolt és onnantól kezdve se kép, se hang.
    Sok hajszál tépkedés után szétszedtem az egész gépet, majd összeraktam maga a konfigot a sz.gép asztalon, ekkor már meg csináltam mindent, cmos clear minden lehetséges dolgot.. feladtam.... utána felkúsztam a netre, hogy körbe kérdezgessek, hogy akkor ez most Watafaka... itt ph-n a jelekből arra következtettek a kollégák, hogy a táp ment el.. na mondom nagyon jó... erre fel rendeltem 1 corsair AX 760 tápot azzal az indokkal, hogy ez jó sok ideig ki fog szolgálni... megrendeltem, oh de jó... izgis várakozás...
    2 napra rá megjött a táp.. a fekete leves ekkor jött.... össze dugtam a komponenseket és semmi... ekkor tájt már lassan ott tartottam h megfogom az egészt és úgy ahogy van kivágom az ablakon.... hidegvér... hidegvér...
    Nos ez után betelt a pohár, mivel itthon nem voltak csere hardverek, így megkértem havert, hogy próbáljuk ki a cuccost egyesével... végül kiderült, hogy a lap volt a ludas..... jelenleg tartok itt. Most küldöm garanciába és várom a jó szerencsét, ám közbe egy jó barátom meglepett egy új alaplappal ( P55 BIG BANG ), tehát hamarosan jelentkezem valami használható eredményekkel, nagy reményekkel és friss újult erővel... :)

    You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.

Új hozzászólás Aktív témák