Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Megjött az IE8...

    Bemásolom, amit első benyomásként írtam, kibontás után:

    Olyan dobozban jött, hogy sok telefongyártó nem ad ilyet és ekkorát a telefonjaihoz.
    Mágneses füllel, ablakos megoldás. Igényesség és maximalizmus a köbön. Nem tudom hány pár harangot kaptam hozzá, saccra 9 pár, és vannak igen extrém kialakításúak is...Lesz mit tesztelni.
    Szálcsiszolt fém Sennheiser logós dobozkát is mellékeltek, a csíptetővel, és a fül mögötti kábel elvezetővel együtt. Van hozzá cleaning&adjustment tool is, aminek az egyik oldala a mélyállító csavarhoz, a másik fele speciálisan a tisztításhoz van kialakítva. 7 nyelvű instructions füzetke is van, csak hogy ne maradjon ki semmi.
    Első benyomás...Megjött a dinamika amit hiányoltam az Xcape-ből.
    Él a zene, és rátesz még egy lapáttal a részletességre is...Hatalmas élmény, és amitől féltem, kellemes csalódás lett. Más dimenzió mint az Xcape, és amit szintén csak reméltem, jóval erősebben hajtja meg az i4 is. A mély állító csavart is kezelésbe vettem. Most pont középre állítottam, de sztem hosszú távon kicsit visszább fogom venni, mert olyan mélyet tol, amit idáig csak a melóban hallottam (diszkó). Lehet a maximumot ki sem fogom próbálni.
    Kényelmesnek tünik fél óra után, bár ez még kevéske az üdvösséghez, de a kényelmetlenségnek a nyomát se érzem, ami miatt lehúzták több tesztben is.
    Most hosszas bejáratás fog következni, mert ez már így is egy olyan szint, amit nehéz lesz überelni. Lényegében amíg nem foszlik szét, nálam fog maradni.
    Ahogy hallgatom, kicsit az az érzésem, hogy az Xcape enyhén ráemelt a középtartományra. Ami persze nem csorbítja az érdemeit, mert továbbra is nagyon minőségi hangzást tud azért az árért.
    Bár többen is mondtátok, hogy a felső kategóriában nem nagyok a különbségek az árhoz képest, de én azt érzem, megérte ez a nem kevés pénz, és ami nagy szó szerintem, hogy Xcape után is nagy ugrásnak érzem, pedig kezdtem magam abban a tudatban ringatni, hogy minimális lesz a változás, ha egyáltalán lesz...

    i4 mellé kötelező darab a "zene buziknak". :K :C

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák