Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz zack #18504 üzenetére

    Jobbat, de az Apple attól függetlenül, hogy mekkora az előrelépés, nem szokott árat emelni. Tehát az Apple részéről az eddig is bevált szokás volt, hogy az új modell a régi árán érkezik. (650$) Ez így volt akkor is, ha nagyobb innovációs előrelépés történt. Innentől meg logikus, hogy a hazai szolgáltató se emel, hisz ugyanannyiért kapja a készüléket. Ugyanez lett igaz az i4 8GB áresésére is, amit az eddigi 3GS árán kapott meg a szolgáltató.

    "Valószínű hogy el fogják lőni az "i5S" tipusjelzést is. Hiszen a 4S a 4. generációhoz tartozik, minimális változással, ami az 5. generációnál is fennállhat."

    Ezzel az a baj, hogy a 3G anno a 3G hálózatra utalt, tehát az i4 volt az első modell, ahol a numerikus megnevezés a modell generációszámára utalt. A 3GS se a 2. generációhoz (tehát a 3G-hez) tartozott, hisz azt is beleszámolta az Apple, mikor kijött az i4.

    Számomra már a 4S is egy nagyon elk*rt megnevezés (ez egy paradoxon) Elképzelhető, hogy iPhone for Steve-re utal, és egyfajta megemlékezés előtte, de ha sima iPhone 5 néven adják ki a következő modellt, egyszerűen inkonzekvenssé válik a szememben a cég.

    i6 Silver

Aktív témák