Hirdetés

Aktív témák

  • Kashim

    őstag

    válasz icecave #20766 üzenetére

    Valahogy így érzek én is. Ilyen árfolyam mellett fele ennyiért gondolkodóba esnék, negyed ennyiért instant beszerzés lenne. Bár nem hinném, hogy el tudnám viselni a kezemen, karórát se hordok meg semmi.

    Az meg más téma, hogy mondjuk kicsit kőkorszakinak érzem ezt a 3.5-ös jack dugdosást 2011 végén. Ennyi pénzért induktív vagy kinetikus töltést és mondjuk pár óránkénti bluetooth updatet várnék el.

    adamssss
    Szerintem annyira, mint a többi hasonló tok. Ha pofára vagy az első oldali kávára ejted a telefont kb. 50-50% hogy összetörik. Hátlapja meg a hátsó élekre ejtve tompíthat valamilyen szinten, ez alatt nyilván nem emeletről való dobálást értek.
    De attól függ milyen strapabírásra gondolsz. Aszfaltra hajigálást max. valami ökölnyi méretű tokba húzza ki a telefon. Az ilyen design tokokat inkább átlagos napi használatra szánják, ami valószínű a következő balesetek ellen nyújthat magabiztosabb védelmet: parkettán / más burkolt padlón való zseb mellé tétel, előrántásos baleset, zsebben dolgok mellett való hordás, asztalon való csúszás, durvább letételek stb...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák