Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    Előre és utólag is elnézést mindenkitől, aki unja már ezt a témát, így őket arra kérném, ugorják át ezt a hozzászólást, de FefeeX minősíthetetlen személyeskedése és "hitelrontása" mellett már nem tudok elmenni, azt pedig külön nem szeretem, ha valaki ok nélkül próbál hülyének nézni.

    Először is, ajánlom figyelmedbe a következő szifon.com cikket: Apple 2011. Feb. 14-ével megszüntette az iPhone-okra érvényes világgaranciát,

    másik forrás

    Ha ez nem lenne elég, íme a másik APR, ahol erre lehetőség van: Sajnos nem. Szervizünk csak az EU-n belül illetve a Schengen-i övezeten belül értékesített készülékekkel tud garanciális ügyintézés keretében foglalkozni.

    Az, hogy az Appleblogon ki milyet hsz-t írt valamilyen inkompetens ügyintéző szavai alapján, az engem nem érdekel. Mint írtam, az Apple termékek tényleges szervizelésével, tehát szerelésével a Magyarországon nem létező Genius Bar foglalkozik, sem a szolgáltatók sem az APR-ek nem nyúlhatnak a készülékekhez.

    Minden Magyarországon működő hivatalos Apple szerviz cseréli az elromlott készülékeket, legyen az iPad, iPhone, iTouch, akármi. Javításról, hardveres buhárálásról szó sincsen, azzal a nemhivatalos szervizek (i-doki, appsolute) foglalkoznak, viszont nekik meg semmi közük, semmilyen kapcsolatuk az Apple-lel.

    Az, hogy továbbra sem hiszed el, hogy a szolgáltatók nem nyúlhatnak a készülékekhez, legyen a te problémád, majd egyszer besétálsz, és megkérdezel valakit, és talán fel is világosodsz egyszer.

    A minősíthetetlen személyeskedésedet, amit itt írtál, válaszra se méltatnám, ugyanis eddig ebben a témában, kettőnk közül csak én írtam tényeket.

    Nyugodtan tegye fel a kezét, akinek valaha javította valamelyik hazai szolgáltató az iPhone-ját, nekiadom az enyémet.Ha továbbra is csak mocskolódni tudsz, nem fogok válaszolni a hozzászólásodra. Ha viszont alá tudod támasztani, amit írsz,akkor természetesen el fogom, ismerni, ha tévedtem.

    Mindenkitől elnézést, akit ez nem érdekelt.

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Aktív témák