Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz atirag #2438 üzenetére

    Szerintem meg nem kozmetikáztak semmit. :U
    Amikor kijött az i4 és kitört a botrány, a Samsung Wave1-en is előidézhető volt a probléma, ezt én magam próbáltam ki. Addig persze eszem ágában se volt kipróbálni. Volt is erről egy Mobilarénás teszt, hogy több telót is megvizsgáltak, és előidézhető volt több tipusnál is a térerő csökkenés. Ha így meg úgy fogod akkor csökken a térerő. Sztem a több mint fél év alatt sikerült már minden pózban telefonálnom, ahogy lehetséges, de sosem volt még gondom a térerővel, és a vétel minőségével. A pálcikákat nem figyelem, nekem az a fontos, hogy el tudjanak érni, és én is tudjak hívást indítani jó minőségben.
    Volt olyan hely pesten kívül ahol 1 árva vonalka volt a térerő...Ott is stabilan tudtam kommunikálni.
    Nem akarok senkit rábeszélni az i4-re, mindenki azt vesz amit akar. Meg aztán ez a téma ami most ismét előkerült, kb. már fél éve lefutott, és ki lett beszélve. Az előző betelt topikban mazsolázgassan az, akit a továbbiakban érdekel a téma, ott mindenre választ fog találni.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák