Hirdetés

Aktív témák

  • vadászcsiga

    félisten

    válasz Lmh #24513 üzenetére

    IOS5+3GS témához

    Tényleg gyors GSsen azzal nincs baj bár vannak lassulások menüben, homescreenen (sokadik oldalról ugrás az elsőre), van sok idegesítő apróság is amitől idegbajt lehet kapni ilyen pl. a memóriaelfogyás Safariban: írok egy commentet ide, de meg kell nyitnom egy másik lapot hogy beillesszem a linkjét közben mondjuk még 2 lap meg van nyitva, ez összesen 4 nem olyan sok és mire visszatérek a commenthez újratölt a lap elveszítve ezzel az egész szöveget. A gépelés is akadós elég gyakran. Sokat kell figyelni a memóriára, taskok bezárogatása stb. A sok vacakolás lelassítja az élményt.

    Engem ezek zavartak de sajnos megszerettem a 5-ös újdonságait főleg a locksreenes értesítést amiről már nem akartam lemondani. Szerencsére jött egy lehetőség hogy lecseréljem úgyhogy nem sokat gondolkodtam, feleségem megelégedéssel fogja használni ha végre érkezik cserekészülék a helyi T-be.

    Ha rám hallgatsz 4.3.4-et vagy a 4.3.5-öt rakod fel nekem azok is villámként futottak rajta de az igazi jolly joker a 4.2.1.

    JA, még valami: sokat szoktátok írni hogy milyen nehéz microsimet szerezni, ezzel is szerencsém volt mondtam a hölgynek hogy kis cserebere lesz mert a most vásárolt előfizut a feleségem használná de őneki nagy sim kéne viszont az én nagy simem helyett micro kellene, azt mondta semmi akadálya ingyen kicseréli pötyögött valamit és már érvénytelenítette is a GS-ben lévőt, kaptam egy microsimet. Szeretem az ilyen profi ügyintézést.

Aktív témák