Hirdetés

Aktív témák

  • Phantomhive

    aktív tag

    johnny_gold: ne haragudj, de tényleg ne az iTunest fikázzad. általában ez azok szokása, akik tipikusan sose olvassák el a készülékekhez adott használati útmutatót és/vagy ha valami nem megy úgy, ahogy az ő fejükben mennie kéne, akkor azt fikázzák.
    Egy halál egyszerű és logikus módja van zenék, videók, programok iOS/iPod készülékekre felhelyezésének.
    Teheted ezt manuálisan és teheted ezt úgymond automatikusan, amit azt hiszem simán Sync-nek hív az iTunes. Ha a kettő között váltasz, akkor töröl mindent az iPhoneról, DE ezt a folyamatot nem kell megszakítani örjöngve, h úristen törölt mindent. Egyszerűen hagyni kell, h had' dolgozzon.
    Az egész iTunes egy Igen/Nem alapon működik.

    Lehet szelektálni, hogy mi alapján akarod felrakni a zenéket(csak pár példa):
    előadó, műfaj, composer, playlist, stb..
    A legpofonegyszerűbb, ha csinálsz baloldalt lent egy playlistet iPhone néven és abba belehúzogatod azokat a dalokat, amiket az iPhoneon akarsz használni. Ezután az iTunesban rákattintasz balra a telefonra, kiválasztod fent a Music fül alatt a megfelelő playlistet, azt mondod neki, hogy sync.
    először lepucol mindent a telefonról és felépíti a fájlokat újra. és a művelet legvégén ott lesz minden zene az iPhoneon, amit belehúztál a playlistbe.

    Ennél már csak tényleg az lenne az egyszerűbb, ha a programok olvasnák és megértenék az agyhullámainkat, de ez a technológia még baromira gyerekcipőben jár :)

    Szerk.: és ha már egyszer felsyncelted ezt a playlistet és később hozzáadsz zenét, majd jobbra lent nyomsz neki egy Sync-et, akkor természetesen nem fog mindent törölni, csak hozzáadja. Mindig csak az alapoknál töröl mindent, ha fájlkezelési metódust váltasz.
    Ez -szerintem- így a legbiztonságosabb.

    [ Szerkesztve ]

    [...] and on the sixth day God created Manchester

Aktív témák