Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    iPhone 4S (vagy 5) megjelnésével kapcsolatos infók ill feltételezések:

    "Craig Berger piackutató azt mondja néhány beszállító cég, például a Broadcom, Qualcomm és Omnivision már körvonalazva látják egy késő szeptemberi, kora októberi gyártás indulását.
    A széria "N94" kódnév alatt fut, a marketing név pedig, ahogy a forrásokból feltételezni lehet, iPhone 4S. Ez arra utalna, hogy nem lesz radikális változtatás, csak az iPhone 4 egyfajta javított változatát várhatjuk."

    "Nem lesz olcsó iPhone"

    "Berger az új készülék bemutatóját az Apple szokásos Labor Day utáni éves rendezvényére várja szeptember első felében. Arról is beszámolt, semmilyen forrás nem támasztja alá egy új olcsóbb iPhone modell megjelenését, vagy egy átlátszó fedlapú készüléket a közeljövőben"

    Ha ez a késő szeptemberi kora októberi időpont lesz a gyártás indulása, bőven át fog csúszni 2012 Q1-re, amit már eddig is próbáltam vázolni az eddigi felröppenő hír morzsákból.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák