Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Ismét mozgásban a Where Winds Meet

    gp A kínai történelem és mitológia ihlette nyílt világú akció-RPG alkotás még mindig nem kapott megjelenési dátumot.

  • Nyárköszöntő hardverszemle

    ph A desktop gép, notebook és ház nyomába sokféle periféria szegődik, sőt, még egy VR headset is tiszteletét teszi heti rovatunkban.

Aktív témák

  • _Fefe_

    tag

    válasz Jim74 #42565 üzenetére

    Hi !

    Ha PC-n akarod szerkeszteni a kontaktokat, akkor a legegyszerűbb ha az ExcelContacts-ot használod. Ezzel a gépre tudod menteni a kontaktokat az összes bejegyzéssel együtt (kép, e-mail, tel.számok, megjegyzések stb.). Ezt azután simán egy Excel táblázatként tudod kedvedre módosítani, majd visszamásolni a telóra a programba, majd onnan helyreállítani (Wifi, Usb, e-mail).

    A programnak van free változata is, az csak kb 150 bejegyzést tud kezelni, a fizetős bármennyit. Ezeket ugyan már leírtam párszor, de újra leírom, mivel én ezt jobban szeretem, mint az iCloud mentést, hiszen a Excel contacts segítségével a gépeden bármikor hozzáférhetőek lesznek a kontakt mentések a PC-n is, és még szabadon szerkeszteni is lehet őket. Egyszerű, gyors, megbízható, kezelhető kis program. (Már többször használtam teljes helyreállításra, és működik) Persze, ha az iCloud neked jobban fekszik, akkor azt használd. ;)

    "Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.

Aktív témák