Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    Na gyerekek, olyan történetet írok most ide nektek, amin szó szerint le fog esni az állatok. Kérem, aki tud bármilyen tanácsot adni, az most olvassa el ezt a hozzászólást. Nem teljesen ebben a topikba illő, de ide szoktam írogatni legtöbbször, úgyhogy kérlek titeket, adjatok valamilyen tanácsot. A T-mobile topikba is leírtam egyébként:

    2011. november 3-án vettem egy iPhone 4 8GB készüléket a Miskolc Pláza egyik T pontjában. Részletre vettem meg, 29 950ft volt a kezdőrészlet. A csaj azt mondta, hogy 20k mobilelőleget kérnek meglévő ügyféltől, 30 ezret új ügyféltől. Nem is volt semmi gond, állati rendes volt a csaj, sőt, azt is mondta, ha bármi van, hívjam nyugodtan. Volt is rá példa, vezetékes szám átíratása a kedvezmények miatt fater nevéről a nevemre, különféle T-a ügyekben segített, stb. Egyik nap egy nagyobb borítékban jöttek a számlák, így fater nem fizette be egyből, hanem ideadta nekem, hogy kaptam egy levelet. Ekkor átnéztem tüzetesebben, és láttam, hogy befizetendő számla jött a nevemre. Mivel ez elvileg kizárt dolog volt, felhívtam a csajt, hogy ez most mi a jó büdös franc. Azt mondta, hogy utána néz, és visszahív. Ez így is történt, azt mondta, hogy ő szúrt el valamit, és mostantól indul a 30k-s mobilelőleg lefogyasztása. Tegnap egy másik előfizetés ügyében bementem a T-be, előtte felhívtam a csajt, hogy menjek-e hozzá, mondta, hogy ő nem dolgozik ma, úgyhogy random mentem be egy másikba. És most jött a ledöbbenés! Érdekességképp megkérdeztem, mennyi van még a mobilelőlegből, és azt mondták, nem volt soha semmilyen mobilelőleg.!!!!!! Mondom, mii? Az nem lehet!! Azt mondták, itt a rendszerben tuti nincs ilyen. Mondtam nekik, hogy az egyik T-s csajjal intéztem ezt a dolgot, és két hete mondta, hogy valamit elszúrt, de most már minden oké a dologgal. Azt mondta, ő semmi ilyet nem lát, de ma volt egy befizetés a számlámra 15000ft-ról. Mondom, én semmit nem fizettem be. (Viszont a T-s csajt felhívtam, hogy megyek be ügyet intézni.) Kérdezték, hogy hívják a csajt, mondtam a nevét, és közölték, hogy ő már nem dolgozik a T-nél!! WTF? Tény, hogy nekem is mondta, hogy nem dolgozik, csakhogy ezt olyan hangsúllyal és megfogalmazással mondta, hogy azt hittem, szabin van. Az ügy annyival zárult, hogy a pláza üzletvezetője fel fog hívni, mert a T-sek írtak neki egy emailt az üggyel kapcsolatban. Ez tegnap történt, azt mondták, valószínűleg már aznap felhív, de eddig még semmi, most meddig várjak? Ezek után több érdekes dolog is eszembe jutott:

    1. A csaj anno azt mondta, hogy csak kp-vel tudok fizetni, holott kártyával akartam. Emiatt a plázában ki kellett vennem pénzt, aminek megvan a nyoma.

    2. Semmilyen papírt nem kaptam a mobilelőleg befizetéséről, de hát fene gondolt ilyenre.

    3. Érdekes, hogy ez az ex T-s csaj mindig felveszi, ha hívom, visszahív, tehát ebben tekintegben abszolút nem tűnik úgy, mintha sumákolt volna. Ugyanakkor minden ellene szól, és azóta inkább fel se hívtam, most már megvárom, míg hív az üzletvezető az ügyben.

    4. Mi volt ez a 15 ezres befizetés tegnap? Tuti ő intézte, mert gondolom eszébe jutott, hogy le fog bukni. De akkor mire volt jó ez? És ugye ez még mindig csak a fele. Ha anno nem hozza be fater a nagy borítékot, csak simán fizeti be, a mai napig nem derül ki ez az egész.

    A T-ben azt mondták, biztos valami adminisztrációs gond, ne aggódjak, és ismerik a csajt, ő biztos nem csinálna semmi törvénytelent. :U Komolyan mondom, hirtelen azt se tudtam, hogy álmodom, vagy tényleg van ilyen. Elvileg megnyugtattak, hogy minden rendben lesz, ne aggódjak, pedig először még azzal indítottak, hogy nem tudom semmivel igazolni, hogy mobilelőleget fizettem be. Igazából ezt semmiképp nem szeretném annyiban hagyni, mert felfoghatatlan számomra ez az egész.

    Előre is köszönöm a segítséget.

    i6 Silver

Aktív témák