Hirdetés

Aktív témák

  • Nwis86

    aktív tag

    Helló!

    Lenne pá,r vagyis jó sok kérdésem:)!

    Kb 5 éve van 2G-m, anno még értettem hozzá, manuálisan fájlrendszerből másoltam ki róla sms-eket, játékmentéseket stb, aztán később vissza, utóbbi kb 2 évbe viszont eléggé elhanyagoltam, ezt a témát, jelenleg kb semmit nem értek hozzá, és azokat a régi leírásokat se találom már meg a neten amivel anno megcsináltam.

    Most viszont vettem egy 3GS-t és át szeretnék rakni rá mindent a 2g-ről! SMS-ek és tel számok! Kérdés hogy? Ebben kéne segítség! 3GS 4.3.3 JB-s, a 2g-m pedig 3.0 így mentést 1 az 1be nem tudom átrakni, meg amúgy se akarom a gs-t restorolni! Szóval valami manuális fájl másolgatos módszer kéne, régen valami progival wifin keresztül tudtam ezt megcsinálni, de már nem emlékszek mivel:(
    De esetleg az is elég lenne ha gépre valami szöveges fájlba le tudnám menteni a sms-eket. Van -e erre valami megoldás?

    Ha csak a simet rakom át akkor mi történik? Mert egyenlőre még ezt se mertem kipróbálni, nehogy aztán a 2g-n elveszítsek dolgokat... Szóval ha simán átrakom simet gs-be akkor mi megy át? és ha utána visszarakom 2g-be akkor ott nem változik semmi?

    Felrakhatom-e gépre a legújabb itunest? vagy érdemesebb régebbit használni, gondolok itt tara hogy esetleg a legújabb felismeri-e hogy JB-s a teló és tilt rajta valamit stb, vagy nyugodtan felrakhatom legújabbat?

    Normális -e az hogy ha gs-be minden engedélyezek, 3g, gps, push, stb akkor kb fél nap alatt lemerül úgy hogy hozzá se érek, látható ahogy megy lejjebb a százalék! Ha letiltok mindent úgy viszont csak 10% ot merül 2nap alatt úgy hogy nem érek hozzá! (2 napja van meg a telo azóta még csak áll az asztalon, most akarnám átpakolni 2g-ről a dolgaim)

    Hogy tudok kilépni 1 alkalmazásból úgy hogy az kapásból bezáródjon és ne kerüljön a multitasking menübe? Idegesítő hogy minden amiből kilépek oda kerül.
    Hogy kell beállítani a tethering-et?

    Esetleg valaki röviden összefoglalná mik a főbb újdonságok a 3gs-be mert pl a könyvárak létrehozására is tök véletlen jöttem rá, hátha van még több ilyen is amiről nem tudok:)
    Esetleg vannak-e olyan alkalmazások amiket mindenképpen ajánlott felraknom?

    Na így ennyi lenne:) Megköszönném ha valaki tudna ezekre válaszolni! Elnézést a sok Noob kérdésért:)

Aktív témák