Hirdetés

Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    válasz Enjoy #6400 üzenetére

    Köszi. Amit manchester linkelt kommentet megnéztem, anno én is ettől az illetőtől kérdeztem meg az iPhone előfizus dolgokat.

    Már csak az a fontos nekem, hogy i5-öt ha megveszem törlesztővel ikon előfizum meghosszabbításával, ne kelljen ott hagynom pluszban néhány tizest, fedezetnek, mert akkor a törlesztő értelmét vesztené. Bár ha nézik, hogy már 18-20 hónapja előfizus vagyok és nem volt gond, megvan a bizalom. :)

    Vagy amit mondtam múltkor, hogy nyitok új flotta előfizut, + hozzá csapok mobilnetet amivel megvan a havi 5ezres előfizu, hogy így is meg tudjam venni az iPhone-t, törlesztővel. Múltkor, még jórég mikor flottával akartam iPhone-t venni akkor nem tudtam, mert a flotta már így is elég nagy kedvezmény (ingyen hívok egy jóadag 30ast az országban, családban is párunknak ilyen van), remélem ez azóta változott, mert akkor hagyom az ikont, ha tudok ingyen hívni, ingyen sms, meg nem is kell 1 giga net nekem, hisz ahol én vagyok ott van wifi. Max. egy fél gigás kellene amit majd rá tudok küldeni az iPad-re.

    [ Szerkesztve ]

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Aktív témák