Hirdetés

  • Hatalmasra nő a Razr 50 külső panelje

    ma A maradék helyet pedig a hátlapi bőr textúra fogja kitölteni, rendkívül elegáns és prémium megjelenést kölcsönözve a Motorola-kagyló idei alapmodelljének.

  • Senua’s Saga: Hellblade II teszt

    gp A szkizofréniától és rabszolga-kereskedőktől egyaránt szenvedő Senua újabb különleges utazásra indul, ezúttal a messzi észak ősi istenekkel és modern kegyetlenséggel teli vidékére.

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Blaise #12013 üzenetére

    Szerinted miert nindzsaztak le tőlem a gépem? ;] ;]
    Nem én diablózom, és a macen megy:D

    Ragnar95: Nekem is bejön, nagyon szeretem, mert jó rajta dolgozni, de ez a dolog konkrétan a sírba kerget:D

    Na jó nem, csak nem ezt szoktam meg, mert általában minden kézreáll, de ezt pont konkrétan hiányolom. Mondjuk nálam legalább 10 ablak van nyitva, Eclipse, 3 böngésző , 2 terminál, pgAdmin, itunes, gtalk, kb 3 finder , szóval elég sok az ablak. Hot cornersel le tudom őket rakni, de aztán visszajön mind. Pl. az asztalról akarnék valamit berakni mondjuk skypeba, akkor visszanyílik az összes ablak. Egyszerűen nem jöttem még rá, hogy olyan egszerűen mint winen, hogy udok mondjuk két alkalmazást "visszanyitni", de a többi maradjon nyugiban "tálcán".

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák