Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz joey04 #126923 üzenetére

    Értem. Ezeket nem tapasztaltam, bár volt olyan, hogy Spotify nem töltötte le a listákat, üres volt az egész, de az lehet maga a program hibája is. Persze, tegyük hozzá, szerdától van hivatalos iOS10, és a progik teljesen arra optimalizálva is csak akkor lesznek update-ként elérhetők.

    Érdekes, hogy csomószor eszembe jut, hogy droidra vissza kellene menni, de leginkább a normális (és szoftveresen rendesen konfigurálható ) hangchip miatt, Sony Compact ebben a tekintetben bajnok volt bármelyik iPhone-hoz képest, akár csak üzemidőben. Persze emlékszem a hátrányokra, meg arra, mi szívás volt, ha nagy nehezen a Sony kiadta az új droidot a telefonra, és benne maradt bug (pl. fauto fényerő nem működött, vagy szarul), akkor az bizony hosszú hónapokra úgy maradt és lehetett vadászni hozzá külön progit (bár az is igaz, hogy megtehettem, hogy keresek, és megoldjam magam).

    Otthon is, anyukámnak képeket akartam mutatni telefonról, csak wifin átdobtam a képet a smart TV-jére és már néztük is együtt őket, stb. Szóval volt előny is, hátrány is. Utána néznék én, hogy 5X (vagy 6P) mit mutat hang téren, de egyelőre csak fórumokon találtam pár hozzászólást, de azok ilyen "szerintem ez a jobb, mert csak" szintűek. Ebből nem lehet messzemenő konzekvenciát levonni.

Új hozzászólás Aktív témák