Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz viega1 #150630 üzenetére

    Alapból nem is írtam erre vonatkozóan, hogy a makrókat milyen arányba kezdje el szóval nem tudom mit beszélsz itt.

    Amit meg felhoztál példának ég és föld a különbség a 0 meg a 2g ch között.
    Az meg természetes, hogy a fehérje bevitel magas, a ch-t lehet közepesen kezdeni meg a zsír is mehet ugyan így, csak össze kell hozni a napi kalória bevitel maradjon mínuszba. Van aki sokkal több ch-t eszik még ilyenkor is és bőven fogy, van aki meg inkább a zsírt tartja magasabban és nem a ch-t. De ha az elején már mindjárt lecsökkentesz mindent akkor teszem azt fel 12-16 hét múlva hova fogsz csökkenteni? sehova, ugyan ez az edzés is, elkezdik heti 4-5 súlyzós edzés majd gyors beraknak heti 3 kardió abból is 60-90 perceset. Szépen fel kell építeni az egészet. Nem csinálni a vakvilágba legyen meg a mezociklus és benne a progresszió.

    "Amit pedig te irsz, az inkább egy fogyokúrának felelne meg, mert pl ezt a kaloriadeficitet el lehet érni ugy is, hogy szénhidrátot eszel de fehérjét és zsirt alig, nem tul szerencsés kombo de a deficit megvan"

    Sehol nem írtam egy szóval se, hogy nem kell annyi fehérje meg zsír.. szépen ahogy az ember halad úgy csökkenti fokozatosan a ch-t vagy a zsírt, vagy emeli mellette az edzés számát, elkezd játszani a ch- ingáztatással, ch-töltéssel, termogén zsírégetők stb van egy csomó módszer.

    Gsx-rr: Az IR azért lesz mert az egyén szart bele az egészséges étkezésbe és saját magának okozta.. nem magától jön. Mellesleg IR-ből is ki lehet jönni még akkor is ha már tablettát szed valaki csak nem olyan könnyű, de általában onnan szépen átcsúsznak a 2-es típusú cukorbetegségbe sokan, szóval ez nem genetika.

    Egyben igazad van amit én írtam az első kommentben az egészséges emberre vonatkozott és ezt nem írtam oda, elismerem.

    Nekem mindegy mit csinálsz én drukkolok. :R

Új hozzászólás Aktív témák