Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz ittakary #176778 üzenetére

    Sima 11-es par honaposan makulatlanul 100-as akksival 190-200ezer kozott eladhato ha van hozza normalis cegtol szamla. ProMax szerencsevel 300korul mar talhato, sot volt olyan ami szamlas szolgaltatofuggetlen volt es 280-ert adta valaki (persze annak mar csak a hult helyet talaltam 1oraval azutan, hogy feltette hirdetesbe)
    Nalam kb a telefon osszes hasznalatanak 50%-at a fenykepezes/videozas teszi ki igy a kis elony azon a teren sokat nyom a latban.
    Tok jo a 11-es, de a zoom kamera hianya miatt mindig van hianyerzetem.
    Az amoled kijelzo csak hab a tortan, en szeretem X ota.
    XS-ek zajosabb fotoi keves fenynel es ejszaki mod hianya miatt mar kompromisszumosak, az uj kepstabilizalas video alatt meg olyan jo 11-eseken, hogy az is egy erv ami miatt nem akarnek huzamosabban visszavaltani pedig kameran kivul minden szempontbol jo lenne egy xs (max) es ara is egesz jo.
    Osszel 12-esbol is egyertelmuen a pro-k fognak tetszeni majd a kamerarendszeruk miatt, de azt akkor megvenni a varhato 430-450Ft kozotti aron (a legkisebb 12 pro) nem fogom az tuti, es hasznaltan sem nagyon lesz ev vegeig 350ezer alatt.
    Akkor mar sima 11-est eladni is nehezebb lesz az lcd kijelzo miatt mivel osszes 12-es amoleddel jon (meg ha sima 12-esek BOE altal gyarott kijelzoje nem teljesen eri el a mostani 11 prokban levo samsung megjelnitok szintjet, de ez a tobbseget nem fogja erdekelni).
    12Prokban a 120Hz pro motion is nagyon tetszene, de meg arra is varnom kell...talan jovore 300-ert veszek egyet hasznaltan.

    (#176779) moleculez:
    Koszi az infot...azert asszem probalok egy tiszta szamlas fuggetlent talani. Kesobb eladni is konnyebb :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák