Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz radi8tor #182775 üzenetére

    Hja, az előnyeit imádom, most pl nem tudok a szemészetre eljutni, minden évben igazolást kell onnan vinnem a háziorvosnak, hogy igen, zöldhályogom van, és igen, így felírhat szemcseppet... miközben mi a franckarikától szűnt volna meg a glaucoma, ez nem egy nátha, életem végéig "kísérni fog".

    De az is aranyos volt, mikor múltkor a covid-gyanús tüneteimmel beküldött a háziorvos a covid-ambulanciára, mert a hétvégi modulzáróm miatt talán gyorsabban lett volna így eredmény, amit bemutathatok az iskolának, de ott meg egyszerűen megtagadták a vizsgálatot. Nem, nem volt tele az osztály, én ültem egyedül a váróban és hiába magyaráztam el a dokinak, miért jöttem, az igazi magyaros "hogyképzeleménezt" volt a válasz. Ja, a végén kiderült, hogy ha erősebb tüneteket "hazudok" a jelentkezési lapon, akkor letesztelt volna.

    Bónusz, hogy a katonáknak a bejáratnál hiába mondtam, miért jöttem, értették, sajnálták, de beállítottak abba a sorba, ahol a sima látogatók vártak a bejutásra. Nem álltam közéjük, csak mögéjük, jókora távolsággal és amikor emiatt kérdőre vontak, majd hirtelen szétnyílt a sor, akkor érdekes módon előkerült egy nővérke, aki oldalra tudott hívni.

Új hozzászólás Aktív témák