Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.balazs.95

    veterán

    válasz GreenGoblin #186941 üzenetére

    Én hardverben sokkal kompromisszumtűrőbb vagyok, szoftverben viszont kevésbé.
    Nálam a Unity desktop megszűnése váltotta ki az alternatíva keresést, mert semelyik másik Linux DE nem tudja nyújtani számomra azt a színvonalat, amit a Unity tudott. Windowst nem akarok véletlenül sem használni, így maradt a macOS, ami nagyjából teljesíti az elvárásaimat, 1-2 dologban meg talán le is körözi azt, de összességében még mindig a Unity lenne számomra a tökéletes.
    Mobilon meg vicces módon sokáig pont a Windows Phone-t favorizáltam, mert imádtam azt a UX-et, amit az nyújtott, és szívem szerint ma is azt használnám, de már a 8.1-nél elndultak egy olyan lejtmenetbe, amivel végül a WM10-zel meg véglegesen szétbarmolták a rendszert. :( Plusz a WP 7 elejétől fogva a dedikált appok helyetti, rendszerbe integrált szolgáltatásokat tolta, ami idővel sajnos kifulladt, és átcsapott az egész az app fejlesztők értelmetlen hajkurászásába. Pedig ez a koncepció ma is előremutató lenne, még így, több, mint 11 év elteltével is.
    Engem az iOS nyomokban egyébként emlékeztet a WP-re, az utóbbi pár kiadással meg egyre jobban - pl az app könyvtár is ABC szerinti listában van, akár csak anno WP-n, csak itt nincs meg az a klasszikus képernyők közötti átjárás, mint ott. :D
    Itt is maximum egy Sailfish OS tud nekem alternatíva lenni, csak az meg túl funkciószegény az Android support nélkül. :(

    Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

Új hozzászólás Aktív témák