Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    válasz tboldi #188049 üzenetére

    Nemcsak sokkal esztétikusabb, de milliószor jobb is. Tudom, mert nekem az van. :)

    Volt egy rövid időszak, amíg egy Vitara S volt a társam, abban is ez a kormány van, mint az S-Crossban és szerintem sem túl szerencsés. Viszont megnéztem teszteket, illetve az adatait a kocsinak és konkrétan minden igényemet tudná teljesíteni akár egy GL+ is, de a GLX szerintem nagyon rendben van. Az ár/érték arányról meg akkor még nem is beszéltem. Fogok is jelentkezni tesztvezetésre, mert bár a csere engem egyelőre még jócskán nem érint, de mindenképp kiszeretném próbálni, hogy mekkora a különbség akár a Vitarához képest is.

    " bár ennyi idő után (2013->) én többet vártam volna, ez inkább csak egy erősebb, második facelift."

    Egyetértek, ezt én is így gondolom, nem is értem miért így kommunikálják. Gondolom a hivatalos sajtóanyagban azt írták le, hogy "vadonatúj, egyébként pedig már nem is SX4 S-Cross csak S-Cross és szögletesebb lett a kerékjárati ív", mert az összes teszt kb csak erről szól. :(((

    Igazság szerint jót tett a Suzukinak, hogy összefogott a Toyotával, mert így lelkiismeretfurdalás nélkül tudtak egy olyan faceliftet rádobni az S-Crossra, ami egyértelműen hajaz a Toyota formavilágára. Ráadásul ez és a Vitara is kapható lesz az 1,5-ös HSD-vel, ami még izgalmasabbá teszi mindkét modellt.

    Na igen, a Brera más kategória. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák