Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Hát gerekek, sosem gondoltam volna, hogy a saját falunkban egyszer nem lesz normális eladó ház.... 1-2 éve még volt, bejött a falusi csok, mindent felborított.
    Azért akad pár, de ami jó, az kevés.
    Mindegy is, találtunk egy jót, tényleg rendes beton alapon tégla ház, tető, minden rendben, persze költeni kell rá, de bármit veszünk úgyis kell, átalakítás, bestés, akármi.
    Megnéztük, direkt azért hazamentünk vidékre, aztán többször beszéltünk a tulajjal is, aki egyébként Pesten lakik egy ideje, így mák, hogy itt tudunk volna intézni mindent. A héten többször felhívtuk, hogy okés, megnéztük a házat, akkor találkozzunk személyen (egy rokona mutatta meg a házat, hogy neki ne kelljen lejönnie csak azért a faluba) még megbeszélni pár dolgot, meg az árról alkudozni (meg akartuk venni konkrétan). Megbeszéltünk egy találkozót, ami tegnap volt, mikoris az elején kinyögte, hogy inkább mégsem adná el... nehéz volt leplezni, amit akkor gondoltunk... Szóval a keresés tovább folytatódik.
    Eszem megáll, ez nem egy sz*ros mobil, hogy "Jajj, mégse adom el", hanem egy HÁZ basszus. Sokszor beszéltünk, egyszer nem mondta telefonon, hogy ez is benne a pakliban. Frusztráló na, és még szép szót használtam.

Új hozzászólás Aktív témák