Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    Látom volt téma a flottás mobilcsomag. Én még az előző munkáltatóm flottás csomagjában vagyok, nagyon kedvező díja van és tényleg k*rva jó, de engem is zavar hogy a szám a munkáltatóé. És én már abszolút nem tudok mit csinálni, arra gondolok hogy a csomagból nem akartam kilépni, de ügyet meg semmit se tudok intézni. Úgyhogy én inkább azt az utat választottam hogy maradok aztán ha valami baj van, akkor csak adnak egy meghatalmazást.

    Mikor felmondtam a szerződésem akkor kértem ilyen flottából kijelentkező lapot, de tesómmal ketten vagyunk benne a flottában és néztem hogy amúgy milyen havidíjak vannak.. Úgyhogy inkább maradok a csomagban és imádkozok hogy nehogy beszarjon a SIM-kártya, vagy nem tudom még mi történhet. :DDD

    Egyébként azt nem tudom hogy kötelességem lett volna-e kilépni a flottából, hiszen ha nem dolgozok ott akkor a kedvezményes csomag sem járna, szerintem. De másfelől a nyugdíjasok meg rengeteg volt kolléga benne maradt ha jól tudom, szóval annyira nem izgat a dolog. Megbüntetni meg szerintem ezért senki sem fog, hogyha a munkáltató nem léptet ki a csomagból, akkor szerintem erre nem kötelezhet senki. Csak hát igen, az ügyintézés része az problémás és nem is értem hogy miért nem adnak az embernek hozzáférést hogy kezelni tudja az előfizetését. Az az érdekes hogy a számítógépben benne van hogy kihez tartozik a telefonszám, szóval nem értem miért jó az hogy meghatalmazás kell hogy egyébként ahhoz a számhoz hozzáférj, amit te fizetsz.

Új hozzászólás Aktív témák