Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    válasz F.B.I. #192167 üzenetére

    Az nem semmi. ... Merőben más a felhasználási szokásunk. :) Nekem az tűnt fel, hogy a FaceTime tudja nagyon leszívni az akksit, de attól rendesen melegszik is.

    madgie

    Én is folyton variáltam. Akkor volt 4,7"-es, később 5,5"-es telefonom, amikor azok ultra nagy tepsinek számítottak, aztán azokból lett az 5S. Konkrétan felüdülés volt az a telefon. Iszonyat elegáns volt, kompakt, a Mobil. Mai napig díszíti egyébként az asztalom egy telefonállványon. Aztán úgy hozta az élet, hogy szükségem volt egy Androidos telefonra, így lett anno az S9+ (6,2" ha jól emlékszem), majd amikor már nem volt rá szükségem, akkor tértem vissza a 12 minivel. Szóval élesváltások voltak és a vége mindig az, hogy nekem a kompaktság fontosabb. Az én példám is tökéletesen mutatja, hogy baromira attól függ, hogy ki mire használja a telefonját és mire van szüksége. Egy folyamatos multitaskingolós felhasználásnál nem hátrány ha van mérete a telefonnak például. Vagy ha nem tudja tölteni mondjuk egy irodában, mint mi, akkor is fontos, mert nagyobb telefonban nagyobb akksi van.

    Viszont valószínűleg nem fogjuk megúszni a nagyobbra való váltást. Hacsak nem pont akkor borul el megint az Apple agya, amikor csereérett lesz a mini. :D Ez is pont időben jött ki.

Új hozzászólás Aktív témák