Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz vadászcsiga #26915 üzenetére

    Nem haragszom meg, miért is tenném. Valószínűleg rosszul fogalmazok, de nem kell nekem senkinek semmit bizonyítanom, az, hogy van egy értékrendem és ennek megfelelően írom a gondolataim az nem egyelő a görcsös bizonyítási vággyal szerintem.

    Jogos a kérdés, de nekem vannak terveim, álmaim, stb. ugyanúgy mint másnak, én ott, abban a faluban szeretnék egy kertes házban együtt megöregedni az asszonnyal, ahol mindketten születtünk. Most ez van "folyamatban", csak lottó 5-ös nélkül lassabban megy a megvalósítás. Mindenkinek mások az álmai és vágyai, de attól,hogy nekem ez, és ehhez ragaszkodom, azzal nem akarok bizonyítani senkinek semmit, pusztán kiállok mellette.

    Szóval igen mennék, de rohadt nagy álszerénység lenne azt állítanom, hogy nem élnék a bőséges pénz adta lehetőségekkel. Ugyanis, azért ezen álmon belül is vannak határok. Attól kezdve, hogy melyik házat tudnánk megvenni, miképp berendezni, vagy hogy egy VW Polo marad az autónk, vagy lecserélhetném egy Volvo V40-re, egészen addig, hogy építenék nyári konyhát az asszonynak az udvarban, minden benne van. :K

Új hozzászólás Aktív témák