Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    Pár óra után, azt figyelmen kívül hagyva, hogy szerintem ronda:

    Ami hiba, hogy az időt átállította a rendszer, de ha felmentem a pontosido.hu-ra, akkor azt írta, hogy csak 4mp csúszás van a készüléken. Bementem a beállításokba, és ahogy beléptem az idő állításához, magától helyreállt. :DDD

    Aztán szintén a Settings menüben ahol beállítod a hátteret, még a régi lockscreen van mintának.

    A multitasknál sokszor nehezen lehet kilőni egy appot, néha úgy beakad, hogy újraindul a Springboard.

    Néhány listánál (nem mindnél) akadozik a görgetés. De nagyon. Ilyen pl Facetime alkalmazáson belül, vagy a Kontaktokban.

    A Safariban landscape módban néha megzavarodott a UI, vagy akár az oldal megjelenítése is bugos volt, de aztán helyreugrik.

    Alkalmazások közül nekem 2 nem megy. A Miso és a Podcasts. Előbbi csak szimplán kilép, utóbbi kőkeményen megfagyasztja a rendszert, egyszer még restart is volt miatta. Ami fura, mert ez ugye hivatalos Apple alkalmazás. Játékokat nem próbáltam

    Az akksi jobban merül, most kb azon a szinten van szerintem, mint HTC One előtti droidos készülékek. Igaz böngészős akksitesztet még nem csináltam, nekem az lesz a lényeg.

    Egyelőre ennyi hibát találtam a rendszerben. Biztos van még, de első bétához képest szerint jó munka nagyon is.

    Most jöjjenek azok, amik szintén problémásak, de esetleg még javíthatják őket:
    Az animációk szépek, csak kicsit lassúak. Tehát lassabban tudok sok dolgot megcsinálni, mint korábban. Lassabban jutok el a Home screen-re feloldás után, vagy appból való kilépés után. Ha lezárom a készüléket, vagy felébresztem, már a lock screen-re is lassabban jutok el. meg van még pár hasonló apróság. Ezeken az animációkon egy nagyon picit talán gyorsítani kéne. Tizedmásodpercekről beszélünk, de akkor is. Még egy zavaró dolog van, híváslistában van a nevek mellett egy infó gomb. Azt baromi nehéz eltalálni, sokszor megint hívni kezdem az embert. Ott az érzékelési területen kicsit javítani kéne. Ezt olvastam mástól is valahol. Viszont akkor már átkötök azokra a dolgokra, amik tetszenek: Hasonló problémám volt a notification centerben: Ha az X-re akartam bökni, sokszor nem sikerült, mert túl kicsi volt a terület. Most jobb, nincs félrenyomás. Tetszik még a felugró hangerőállítás és némítás új gúnyája is. A fekete-fehér statusbar is szép. Találtam 1 olyan apróságot még, ami nem tetszik: Már nincs meg egy jegyzet vagy kép, stb törlésnél az effekt, ahogy belecsúszik a kukába. Van helyette más, de az gagyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák