Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • őstag

    Cica
    A válaszodban minden benne van, ami az ios vs. android vitákat jellemzi általában. Aláírom, hogy nem könnyű anyag, és azt is, hogy nem érti mindenki, de ahelyett, hogy érvelnél, inkább közhelyesen elintézed egy szóval. Szerinted nagyon okos vagy.

    Ragnar95
    "Már nem azért, de egy kb 2oldalas szöveg, amit inkább átugrottam, miért is való jobban egy technológiai fórumba, mint 5 sornyi pszichológiai dolog„
    Nem olvastad el? Innentől nincs miről beszélni. Ebben több a mély gondolt, mint amiről te beszélsz. Igaz nem magánjellegű.

    joey20
    Az, hogy a tabokat nem felejti el, program függő, semmi köze az os-hez. Gondolom kapott egy frissítést a Chrom böngészője. Nálam a Next elfelejti, de lehet hogy csak beállítás kérdése. Sosem szoktam bezárni :D
    Más
    Egyre jobban tetszik a surface, a marketingjét nagyon elszúrták, ezért nincs akkora szele mint egy apple terméknek. Szerintem külsőre nagyon eltalálták, a szoftvert is pöpec azzal, hogy meghagyták a desktop nézetet, adnak hozzá ceruzát. Nemcsak, hogy pariban van az iPaddal, de jobb is annál, mivel teljes értékű számítógép. Igaz cserébe nem annyira fürge, messze nem retina, de ezek nálam másodlagos dolgok a tudása előtt. Ha kijön egy iPad osx-el akkor lehetne egyről beszélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák